Haar doelstelling/visie

Als diëtist ben ik toegewijd aan het bevorderen van jouw welzijn door middel van gezonde voeding. Mijn benadering is gepersonaliseerd, waarbij ik luister naar de unieke behoeften, levensstijl en doelen van elke klant.

Door naar mijn expertise te komen, krijg jij niet alleen praktische begeleiding bij het verbetern van jouw eetgewoonten, maar ook een dieper inzicht in voedingskeuzes die hun gezondheid ondersteunen. Samen kunnen we haalbaarde doelen stellen, obstakels identificeren en een voedingsplan ontwikkelen op lang termijn dat past bij jouw individuele behoeften.

Ik ben er niet alleen om te adviseren, maar ook om te motiveren en ondersteunen bij het implementeren van gezonde veranderingen in hun dagelijks leven. Of het nu gaat om gewichtsbeheer, energieniveau of algeheel welzijn, ik bied de nodige begeleiding om gezonde eetgewoonten te optimaliseren die op lange termijn impact hebben op hun levenskwaliteit.

Voedingsadvies voor sporters

Maar dit is niet alles
Als sportdiëtist ben ik ervan overtuigd dat voeding een cruciale rol speelt in het maximaliseren van sportprestaties. Mijn aanpak is gericht op het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant, rekening houdend met hun specifieke sport, doelen en individuele lichaamskenmerken.

Door naar mij te komen, krijg jij toegang tot op maat gemaakt voedingsadvies dat verder gaat dan algemene richtlijnen. Samen zullen we jou huidige eetgewoonten, trainingsroutines en specifieke doelen bespreken. Met deze informatie kan ik een gedetailleerd voedingsplan opstellen dat niet alleen de benodigde energie en voedingsstoffen levert, maar ook rekening houdt met de timing van maaltijden en de hydratatiebehoefte.

Mijn focus ligt niet alleen op prestatieverbetering, maar ook op het optimaliseren van herstel en het verminderen van het risico op blessures. Door regelmatige follow-ups en aanpassingen aan het plan, zorg ik ervoor dat jij op koers blijft om jouw sportieve ambities te bereiken.

Kortom, jij kan naar mij komen omdat ik de expertise en toewijding bied om op een wetenschappelijk onderbouwde manier hun sportieve doelen te bereiken, terwijl ik rekening hou met jouw unieke behoeften en omstandigheden.

Contactgegevens

Locatie 1: Doornikserijksweg 229 | 8510 Bellegem
Locatie 2:Vrijgeweidestraat 87 | 8020 Ruddervoorde
Tel. 0032 (0)472 07 79 19
E-mail: lotte.popelier@hotmail.be
Website: www.dietistlottepopelier.be