Main Partner Inofec – kantoormeubelen

Inofec levert al meer dan 25 jaar een breed assortiment van meer dan 1000 kantoor- en schoolartikelen aan een steeds groeiende klantenkring in België, Nederland en Duitsland.
Opgericht in 1986 in Nederland, kwam Inofec in 2001 ook naar België. Inmiddels bestaat ons internationaal team uit meer dan 55 medewerkers. Wij behandelen onze klanten steeds zoals we zelf behandeld willen worden.

Inofec: dé specialist in kantoorinrichting

Een professionele kantoorinrichting start bij 2 belangrijke pijlers:

1) Goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal

Wij bieden verschillende soorten archiefkasten aan om al uw documenten en ringmappen op te bergen. Ook een handig ladeblok met wielen voor extra opbergruimte mag niet ontbreken bij het inrichten van uw kantoorruimtes, dus rollen we deze netjes onder uw Inofec bureautafels.

2) Aangenaam zitcomfort.

Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste (ergonomische) bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Onze service

Of u nu één bureaustoel of tientallen bureautafels bestelt, wij geven u altijd een correcte service. Onze voorraadproducten genieten een snelle gratis levering inclusief gratis montage . En dit niet enkel in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, maar ook wanneer u in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Brussel gevestigd bent. Na oplevering nemen we alle verpakkingen terug mee, waardoor u onmiddellijk uw nieuwe kantoormeubelen in gebruik kan nemen. Bovendien geniet u op al onze kantoormeubelen een garantie van minimum 5 jaar!

Contactgegevens

Locatie: Deinsesteenweg 77 | 8700 Tielt
Tel. 0032 56 61 52 04
E-mail: info@inofec.be
Website: www.inofec.be