Main Partner Demeyere Cars

Sterk geïnspireerd door een lange familietraditie, biedt Demeyere Cars een breed gamma voertuigen aan van drie kwaliteitsvolle merken, Nissan, Renault en Dacia.

Demeyere Cars profileert zich als een ondernemende, innovatieve en loyale partner voor zijn stakeholders. Demeyere Cars is toonaangevend voor de implementatie van nieuwe technologie, klantenservice en kwaliteit. Respect, integriteit, passie en zorg voor duurzaamheid zijn de kernwaarden van de bedrijfscultuur.

Onze visie

Demeyere Cars wil zijn leidende positie binnen de sector versterken en consolideren. Groei, rentabiliteit en het behalen van top scores voor customer quality zijn hierbij prioritair.

Demeyere Cars omringt zich met geëngageerde, hooggekwalificeerde medewerkers die zich identificeren met de kernwaarden van het bedrijf en die deze uitdragen in hun team en in hun communicatie met de stakeholders. Het verhogen van de interne expertise door permanente training en opleiding staat centraal.

In een veranderende wereld en vanuit een duidelijke toekomstvisie, speelt Demeyere Cars in op de nieuwe trends en de zich wijzigende consumentenbehoeften. Dit impliceert aandacht voor duurzaamheid door het promoten van zero emission cars, zuinige wagens en nieuwe technologieën.

Demeyere Cars wil door een integrale kwaliteitszorg een substantiële meerwaarde bieden aan haar stakeholders.

Demeyere Cars zet zich in voor maatschappelijke doelen en inspireert zijn stakeholders om dit engagement te delen.

Contactgegevens

Locatie: Pathoekeweg 11 | 8000 Brugge
Tel. 0032 50 53 00 00
E-mail: info@demeyerecars.be

Locatie: Westkapellestraat 180 | 8301 Knokke-Heist
Tel. 0032 50 51 23 18
E-mail: info@demeyerecars.be