Main Partner Delaere stortbeton

Knowhow in de bouw!

Als u overweegt een huis of een andere constructie te bouwen, dan zijn funderingen en beton van essentieel belang. De kwaliteit en de juiste soort beton moeten dan ook perfect worden uitgekiend. Ook voor zand, grind, chape en mortel bent u bij Delaere Stortbeton aan het juiste adres.
Ons familiebedrijf, sinds 1972 actief in de betonwereld, staat u bij met raad en daad!

Bedrijfswaarden

De 5 waarden die onze sterren laten draaien zijn :

1. Betrouwbaar

U vraagt kwaliteit, wij draaien kwaliteit! Een continu kwaliteitssysteem waarborgt al 15 jaar het BENOR label. Interne en externe opleidingen zorgen voor een gefundeerde betonkennis bij elke medewerker.

2. Dynamisch

U vraagt op tijd, wij draaien op tijd! Met een flexibel wagenpark, een dubbele betoncentrale, een snel schakelende dispatch, en een enthousiast team spelen we kort op de bal en halen een debiet van 280 m³/u.

3. Betrokken

Wij geloven erin dat betrokkenheid een essentiële motivator is. Als familiebedrijf is dit onze troef, iedereen voelt zich verbonden met de zaak, met beton, met het resultaat, met de klant en met elkaar.

4. Duurzaam

Beton is duurzaam en zo ook ons beleid. Naast een omvangrijk zonnepanelenpark, hebben we het nullozer-statuut waarbij we het bedrijfsafvalwater recycleren en het hemelwater in buffers opvangen.

5. Klantgericht

De kern van de zaak is en blijft de klant! Wij draaien door U & voor U! Zowel voor de industriële- en aannemerswereld, als de agrarische en particuliere markt, staan wij tot Uw dienst met raad en daad!

Milieubewuste aanpak

  • Als innovatieve betonspecialist weet Delaere Stortbeton hoe belangrijk het is om ecologisch verantwoord te ondernemen.
    Delaere Stortbeton heeft het statuut van nullozer: alle spoelwater wordt gerecylceerd en het hemelwater wordt opgevangen.

  • Ook aan ecologisch transport is gedacht bij de aanschaf van de jongste vrachtwagens. Delaere Stortbeton is één van de pioneers op de Belgische markt in het testen van de dieselmix techniek. Hierbij wordt LPG aan de diesel toegevoegd waardoor er een lagere CO2-uitstoot is en minder fijnstof geproduceerd wordt. Met deze techniek is het mogelijke het verbruik tot 29% te verminderen. Daarnaast draagt de eco-driving opleiding voor onze chauffeurs ook bij tot een meer ecologisch transport.

Contactgegevens

Locatie: Sijslostraat 80 | 8020 Ruddervoorde
Tel. 0032 50 28 15 00
E-mail: buro@delaerestortbeton.be